Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznio svoja razmišljanja

VIDEO: Pijani svećenik u zatvorskoj ćeliji održao propovijed

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svećenik iz Ohija, uhićen zbog vožnje u pijanom stanju, odlučio je u ćeliji održati propovijed.

U 23-minutnom videu može se čuti njegova pripita razmišljanja i savjete o temama kao što su patriotizam, Libija, Oprah, Sarah Palin ili komentare o izgledu obrva muškarca s kojim je dijelio prostorije ćelije.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Ukrajinci bijesni Rusi likuju zbog papine izjave: "To je poruka Zapadu da prizna da je u krivu" Rusi uništili ukrajinski HIMARS Velika eksplozija VIDEO Prvi put od početka rata: Rusi silovitim napadom zadali težak udarac Ukrajincima

'Postajemo nestašni', izjavio je u jednom trenutku 35-godišnji svećenik Ignatius Kury. Njegov monolog uhvatila je kamera policije u Brimfield Townshipu. Video je postao popularan na YouTubeu, pa je primoran otići na rehabilitaciju, piše CNN.

Uzeo je slobodne dane u ukrajinskoj bizantskoj katoličkoj crkvi Svetog duha u južnom Akronu, a idućeg tjedna počinje s rehabilitacijom u Centru za klerike u Marylandu. 'To što ste svećenik ne spašava vas od utjecaja alkohola. Osjeća se grozno i pokajnički zbog onog što je učinio', rekao je njegov odvjetnik.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene