Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Surogat roditelji

VIDEO: Pas posvojio prase, a kokoš pačiće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Psu svinja, a kokoši pačići - tako žive životinje na dvije kineske farme. Odbačena je mladunčad dobila surogat roditelje i čini se, veoma zadovoljna njima.

Pas je uspješno na životu održao malo prase na jednoj kineskoj farmi u provinciji Guizhou, izvijestila je tamošnja televizijska postaja. Praščića veselo nosi po farmi, a mladunče je preživjelo zahvaljujući mlijeku surogat majke. Državni mediji rekli su kako je malo prase bio odbačeno, ali prasica nije mogla proizvesti mlijeko za svoju ostalu mladunčad, a kujica jest, pa je tako svinjče, iako odbačeno, prošlo mnogo bolje od svoje braće i sestara koji su na kraju ipak uginuli.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Neizreciva tuga FOTO Dankini roditelji u Boru zapalili svijeću: Otac u suzama poljubio pa ostavio plišanog bijelog medvjedića Ilustracija prijenos bolesti Zapanjujuće istraživanje razbilo mitove o prijenosu virusa, proučili su 12 milijuna uzoraka

>> FOTO: Čimpanza udomila tigriće

No, još je jedna životinja u Kini pod svoje okrilje primila tuđu mladunčad. Radi se o koki Min koja je posvojila male pačiće. Grijala je jaja dok se pačići nisu izlegli. Sada je slijede posvuda po farmi. Snimku ovih životinja možete pogledati u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene