Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubavni pokloni

VIDEO: Par prikupio 26.000 zečeva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada su Candace Frazee i njezin suprug Steve Lubanski razmijenili zečeve na Valentinovo prije mnogo godina, nisu ni znali da je to bio prvi korak do najveće kolekcije zečeva na svijetu.

Amerikanci Candance i Steve sada svojih 26.000 zečeva pokazuju svima koji ih žele vidjeti i tom su brojkom srušili svjetski rekord. Svoj su dom pretvorili u Muzej zečeva. Candance i Steve skupljaju predmete povezane sa zečevima već 18 godina, a muzej je dio njihova doma već 12 godina. Ispričali su kako je njihov interes za zečeve počeo kada su započeli svoju vezu, a Candace je svoju ljubav zvala ‘zečićem’, piše AP. On joj je za Valentinovo poklonio plišanog zeca i tako je počelo skupljanje. Plišana bijela igračka s kojim je počela opsesija sa zečevima sada se može vidjeti u muzeju zečeva, sa ostalih 26.000 drugih zečića.

Pročitajte i ovo Zahrđali projektil pronađen u garaži u SAD-u - 1 Čišćenje garaže FOTO Htio je muzeju donirati nuklearni projektil, na vrata mu je ubrzo pokucala policija Slika nije dostupna Dašak nostalgije Neki od nas ih se dobro sjećaju, a mnogi ih nikada nisu vidjeli

Guinnessova knjiga svjetskih rekorda Muzeju je dala titulu najveće kolekcije zečića. Candance Muzej opisuje kao ‘živi muzej’ jer je smješten u njihovom domu, a posjetiteljima koji dolaze ne naplaćuje ulaznice. Muzej ju je inspirirao da napiše knjigu o zečićima i trenutačno radi na drugoj. U kući se nalazi i pet živih zečeva i par posjetitelje potiče da donose povrće kako bi ih hranili. Rado prihvate i donacije u obliku predmeta zečica. U kući je sve manje mjesta pa se stoga traži više prostora u kojem će se moći izložiti zečići.

Najveću kolekciju zećeva na svijetu možete pogledati u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene