Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Impresivni prizori

VIDEO Putovanje svemirom kakvo još niste doživjeli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatni prizori koji su itekako stvarni očarat će vas svojom ljepotom i realnošću. Trebalo je puno truda za njihovo 'hvatanje' tako da nemojte propustiti na trenutak uživati u ljepoti koju vam nude.

Mladi fotograf Vincent Brady snimio je veoma neobične i zadivljujuće prizore noćnog neba iznad SAD-a.

Nezadovoljan ograničenjima koje mu je pružala fotografska oprema koju je imao, tada još student fotografije Vincent Brady, osmislio je neke svoje dodatne dijelove za fotoaparat i krenuo u lov na noćne prizore, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Pijavica uz grad Amalfi Nisu ostavile štetu VIDEO Prizori koji ostavljaju bez daha: Ogromne pijavice zaprijetile talijanskoj obali Ilustracija Otac troje djece Splićanin objavio eksplicitne snimke bivše djevojke iz osvete, slao prijeteće poruke: "Neće me zaustaviti ni kordon policajaca!"

Pri tom su nastale nevjerojatno zadivljujuće i inovativne fotografije koje je objavio i u obliku timelapasea na You Tubeu.

'Opremu sam napravio još u siječnju 2013. godine tijekom posljednjeg semestra na državnom sveučilištu u Lansingu, prije nego što sam dobio diplomu iz fotografije', rekao je Brady.

FOTO Lovac na tornada objavio svoje fotografije zastrašujućih oluja!

'Budući da je tada u Michiganu bila zima, nisam mogao fotografirati zvjezdano nebo koliko sam to želio. Kada sam diplomirao u svibnju, počeo sam putovati', ispričao je.

S kreativnom fotografskom opremom krenuo je u lov na noćno nebo diljem američke savezne države Missouri. Tako su nastale predivne fotografije koje možete pogledat u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene