Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provalila u skladište

VIDEO: Panda seljaku pojela hranu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je pobrstila hranu iz skladišta kineskog seljaka, jedna je panda mirno odšetala. Nenadani posjet snimila je kineska televizija.

Gladna divlja panda provalila je u privatno skladište hrane jednog Kineza. Veliku su pandu vlasnici kuće u čije je skladište provalila prvo vidjeli u polju, a kasnije je i zatekli kako gricka kosti. Činilo se kako joj meso ne odgovara pa ga je pljuvala ne bi li došla do svoje poslastice. Divlje pande već su se spuštale s planina u sela u potrazi za hranom, piše Reuters. Nakon što je pojela koliko je mogla, mirno je išetala.

Pročitajte i ovo Mesnica - 4 Plaćamo sve više Poskupjela još jedna namirnica: U Europi gore od Hrvatske stoje jedino Rumunjska i Bugarska Ambasada SAD-a u Havani Novo izvješće Razotkriven misterij havanskog sindroma: Na udaru američki diplomati i špijuni, iza svega stoji velika sila?

Procjenjuje se da u divljini u Kini živi oko 1.590 pandi. One su ugrožena vrsta i smatraju se nacionalnom ikonom u zemlji. Kinezi često koriste posuđivanje simpatičnih životinja kako bi potaknuli ili poboljšali odnose s drugim državama.

U priloženom videu možete pogledati pandu provalnicu.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene