Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skoro pao rekord

VIDEO: Padobranom kroz rupu s 200km/h

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mađarski padobranac pokušao je izvesti rekordan skok, a cilj mu je bio prolijetanje kroz čuvenu 'Rupu u kamenu', koja se nalazi u novozelandskom Zaljevskom otočju.

Laszlo Csizmadia, živi na Novom Zelandu već sedam godina, a na ovaj podvig, pripremao se posljednje četiri godine. 'Kad sam prvi put vidio taj prizor na razglednici, prvo što mi je palo na pamet, bilo je kako bi bilo super proletjeti kroz tu rupu, jer je upravo savršene veličine za to', rekao je novozelandskoj televiziji.

Pročitajte i ovo Automobil je propao kroz rupu na cesti Izašli kroz prtljažnik Automobil usred raskrižja propao kroz cestu, par se jedva izvukao: "Gledali smo kako ga voda guta" Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija

Iz zrakoplova je skočio s visine od 300 metara i uletio u rupu brzinom od 200 kilometara na sat, no imao dovoljno snage za izvesti kompletan prolet pa je izozstao i novi rekord. Ipak, Csizmadia je istaknuo kako je za njega to iskustvo bilo neprocjenjivo te kako ne misli samo tako odustati od novog pokušaja i postavljanja rekorda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene