Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kiseli osmijesi

VIDEO Kada klinci zagrizu limun.... Urnebes!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svakodnevno nas uveseljavaju video uradci s djecom u glavnim ulogama. Njihove reakcije na nešto s čime se susreću prvi put su neodoljive.

Roditelji uživaju sudjelovati u svemu što njihova djeca rade po prvi put. Moderno roditeljstvo zahtjeva da se takvi događaji i snimaju. Ponosne mame i tate nestrpljivo iščekuju svaki trenutak u kojem će se desiti još jedna novina za njihovo dijete.

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! I nezaposleni roditelji imaju pravo na novčanu naknadu, ali bez nje mogu ostati ako se ne drže ovih rokova

Djeca poručuju roditeljima: 'Čitaj mi!' - Kampanja proslavila prvi rođendan

S jednim prstom na okidaču kamere, spremni su zabilježiti djetetovu prvu riječ, prvi korak ali i mnogo više od toga. Pun je internet svakojakih videa u kojima su glavni glumci naivna djeca, a njihove reakcije su izvan naših očekivanja.

Evo još jedan video s ne tako svakidašnjom idejom. Ovaj prikazuje djecu kako po prvi puta kušaju kiseli  limun. Svakako pogledajte.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene