Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Totalni raspad

VIDEO Da ga barem razumijemo - Kakav slom živaca!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neki političari znaju se nositi dostojanstveno suočeni s optužbama i kritikom javnosti, no jedan japanski političar zbog pomanjkanja istog postao je internetska senzacija.

Ryutaro Nonomura (47) lokalni je japanski političar optužen da je potrošio 23.000 dolara na putne troškove koristeći svoj položaj i ovlasti. Optužen je da je to uradio 195 puta, od čega je 100 puta bilo samo za odlazak u jedne toplice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jednoglasna odluka HDSSB čvrsto stoji iza Šišljagića, ostavki neće biti Slika nije dostupna Zloporaba položaja i ovlasti Optuženi suradnici Milana Bandića zbog Bundekfesta 2013 i šatora na trgu

Održao je trosatnu press konferenciju a prisutni novinari svjedočili su drami bez presedana. Nonomura je u jednom trenutku izgubio mentalni kompas i počeo prvo jecati pa plakati, da bi na kraju urlao od jada na sav glas i pred kamerama, pokušavajući opravdati optužbe za zloporabu položaja i ovlasti, prenosi Huffington Post.

FOTO Prosvjedovao protiv promjene Ustava pa se zapalio usred Tokija

Video snimka najzanimljivijeg dijela te pres konferencije postala je prava internet senzacija, a pojavili su se i brojni "meme" uraci, u kojima ga se ismijava do srži.

Neki od komentara korisnika interneta bili su "Je li pijan?" te "Ovaj tip doista treba godišnji odmor".

Nonomura je član skupštine prefekture Hyogo. Kako je njegov živčani slom izgledao pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene