Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cool šala

VIDEO Oprez, Jedi je u dizalu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mega popularna filmska franšiza 'Ratovi zvijezda' inspirirala je mnoge ljude na svakojake stvari, no ponekad i one najjednostavnije šale na tu temu, daju najbolje rezultate.

Skupina mladića odlučila se poigrati sa 'silom' u jednom liftu, na račun nedužnih prolaznika.

Pročitajte i ovo Napad kemikalijom na jugu Londona Ispovijest svjedoka Nadzorne kamere snimile napad na ženu i djecu: "Vrištala je - moje oči, moje oči! Usne su joj bile crne, a koža spaljena" Ilustracija Napad u Londonu Užasan incident nakon sudara: Devet osoba zalio korozivnom tvari, žena i dvoje male djece prebačeni u bolnicu

>> VIDEO Strava u liftu - drugi dio!

Tijekom posjeta Sveučilištu King u Londonu, skupina mladića okupljenih pod imenom JesterLads odlučila se našaliti sa studentima koji su koristili dizalo, prenosi Mashable.

Postavili su skrivenu kameru te je jedan od njih obukao jaknu s kapuljačom, ušao u dizalo i zabava je mogla početi. Čim su se vrata počela zatvarati, zakukuljeni 'mistik' gestikulacijom ruke ih je opet otvorio, koristeći 'silu', naravno.

Zbunjeni studenti samo su u nevjerici promatrali i komentirali, no da je ijedan barem provirio van iz dizala, primijetio bi drugog člana Jestera kako pritišće tipku za otvaranje vrata, istovremeno kad njegov kolega radi gestikulaciju rukom i koristi 'silu'. Pogledajte.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene