Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedna teorija zvjere?

VIDEO Objavljena nova snimka izvanzemaljca u Rosewellu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimka iz kasnih 40-tih godina prošlog stoljeća novi je dokaz da su u 'Zoni 51' bili izvanzemaljci, vjeruju lovci na NLO.

Časopis Uncensored objavio je navodno nove snimke iz Rosewella na kojima se vidi kako američki vojnici nose tijelo izvanzemaljca. U magazinu koji se bavi neobičnim pojavama pa tako i izvan zemaljskim životom tvrde kako je snimka dokaz da su izvanzemaljci bili u 'Zoni 51'. Video je navodno iz 40-tih godina prošlog stoljeća, no Philip Mantle, stručnjak za NLO, tvrdi kako je to 'najobičnija izmišljotina'.

Kako piše Daily Mail, snimka je iz filma 'Alian Autopsy' koji je pušten 2006. godine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Što to tamo leti? NLO nad Deželom: Kontrola leta otkrila što su pokazali radari na mjestu gdje se pojavila misteriozna svjetlost Slika nije dostupna Novo izvješće Udarac teoretičarima zavjere: Leteći objekti iz Zone 51 zapravo su bili špijunski avioni?!

Još jedan stručnjak za NLO filmove, Isaac Koi, ističe da je snimka djelo umjetnika Johna Humphreya koji je i potvrdio kako je on tvorac izvanzemaljskog bića.

No, usprkos tome, poklonici teorija zavjera vjeruju i dalje da su NLO-i posjetili gradić Rosewell u Novom Meksiku.

Prikupio 1,3 milijuna tajnih dokumenata - Ovo su neki od njih!

'Lovci na NLO smatraju kako nas takvim izjavama samo pokušavaju omesti od toga da tragamo za pravim dokazima', kazao je Nigel Watson, autor priručnika za istraživanje NLO-a.

 

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene