Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novinar i snimatelj Nove TV uzeli medalje

VIDEO: Noćno skijaško natjecanje za amatere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedino skijaško natjecanje za amatere u slalomu i to noćno, održano je na Petehovcu iznad Delnica. Dobra organizacija i odlična fešta privukle su na to malo goransko skijalište gotovo tisuću posjetitelja. I naša ekipa bila je tamo - radila i branila boje svoje TV kuće na stazi.

S koliko žara su skijaši ušli u bitku za jedno od prva tri mjesta najbolje govore snimljeni kadrovi. 'Danas ujutro cijelo prijepodne na Čelimbaši smo naporno trenirali i dobro je, dobro je, bit će dobro', rekao je Tomislav Muhvić iz Gerova. Neki su i prošle godine sudjelovali na ovom neobičnom natjecanju. 'Drugi puta, branim zlato od prošle godine', otkrila nam je Ankica Kezele iz Delnica. Ankica nije uspjela obraniti zlato. Osvojila je drugo mjesto. A snage su odmjerili i mali natjecatelji iz mnogih goranskih i riječkih ski klubova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bijeg od briga i opuštanje Gorski Kotar postao domaći skijaški raj Slika nije dostupna Ukoliko se nebo smiluje... Skijanje u Hrvatskoj - ušteda 70%!

Novinaru i snimatelju Nove TV prva dva mjesta

Petehovac je nekada imao stazu dugu pet kilometara koja je, kao i žičara, vodila iz Delnica do vrha. Mnogi bi je ponovno željeli proći. 'Nadamo se da se jednog dana možda dogovore i gradonačelnici i svi pa nam jednu veliku želju ispune', apelira Monika Majnarić iz Ski kluba Delnice. U posebnoj kategoriji nastupili su i novinari. Iako zbog poslovnih obaveza nismo uopće imali vremena za pripreme ekipa NoveTV nije vas ni ovaj put iznevjerila. Prvo mjesto snimatelj Mario Kovačić, a drugo moja malenkost.

Fešta je potrajala do kasno u noć. Da ne znate gdje ste, mislili bi da ste na nekom after ski partyu u Austriji ili italiji. Samo da je još više i bolje iskoristiti prirodne potencijale koje imamo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene