Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministarstvo šuti

VIDEO: NLO iznad Britanije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iznad Britanskog neba opet NLO, barem je tako uvjeren velik dio populacije.

Neke britanske redakcije u posjedu su snimke dva borbena zrakoplova koji love ono što se, prema njihovim izvještajima, čini NLO. Vjeruje se da je video od 30 sekundi snimljen sa Zapadnog Midlandsa, piše The Sun.

Pročitajte i ovo Divlje svinje u Slavonskom Brodu - 4 Lovci umiruju VIDEO Divlje svinje okupirale još jedan grad, stanovnici u strahu: "Čuo sam kao da nešto lupa ispred" Plava svjetlost iznad Maroka potresna svjetla VIDEO Plava svjetlost obasjala je nebo prije razornog potresa: Objasnili što se dogodilo

>> VIDEO: NLO iznenadio Meksikance

'Mogla bi to bili nova bespilotna letjelica, to bi moglo objasniti vojne letjelice oko nje. Ali, obično se letjelice ne testiraju tijekom dana. Znači, to bi uistinu mogao biti i NLO u našem zračnom prostoru, a vojne su ga letjelice prelijetale jer je prije toga primijećen na radaru', rekao je Nick Pope, bivši savjetnik u britanskom ministarstvu obrane.

Iz ministarstva su potvrdili da bi poslali vojnu letjelicu kako bi se borila protiv svake prijetnje, ali nisu željeli komentirati priložene fotografije koje je snimio nepoznati snimatelj.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene