Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantna snimka

VIDEO Izlazio iz garaže i upao ravno u 'utrobu' divljeg tornada!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim što je tog dana lagano kišilo, 29. kolovoz ni po čemu nije bio poseban. Sve do trenutka kada autor ovog videa nije krenuo na posao.

Kako je poznato da većina automobila na cestama diljem Rusije ima kamere koje štite vlasnike automobila ne samo od krađa već i prevara bandi koje namjerno izazivaju prometne nesreće ne bi li izvukli novac od osiguranja, kamera je sve snimila.

Pročitajte i ovo Šteta na zgradama u gradu Avdijivki na istoku Ukrajine Rat u Ukrajini Britanski obavještajci otkrili novu metu Rusa: "Trupe napreduju brže u tom području" Vladimir Putin Zastrašujuća poruka Rusija zaprijetila velikoj europskoj zemlji, za sve krivo nuklearno oružje: "Postat će naša meta!"

VIDEO Evo što se dogodi kada se susretnu vulkan i tornado!

Vozač je polako izlazio iz garaže obiteljske kuće u mjestu Bashkiria, okrenuo prema cesti, a onda je uslijedio šok. Vjetar se podignuo i krenuo nositi sve pred sobom, a prema automobilu je , kako se jasno vidi na videu, dolazio tornado.

Kako bi ga izbjegao, vozač je pokušao okrenuti automobil te ga uvesti natrag u garažu. No već nakon nekoliko skundi shvatio je kako je imao veliku sreću što je iz garaže izašao na vrijeme, prenosi Mirror.

Razorni tornado iza sebe je ostavio veliku štetu, a nije ni poštedio garažu koja je gotovo u potpunosti nestala. Velika oštećenja nastala su i na automobilu.

Kako je taj šokantan trenutak izgledao, pogledajte u VIDEU!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene