Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jednostavno genijalno

VIDEO Nevjerojatno kako mu je ovo pošlo za rukom! Publika je 'zinula'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako mislite da se glazbeni instrumenti mogu izraditi samo od najkvalitetnijih materijala da bi se kvalitetno moglo svirati, varate se. Linsey Pollak to je dokazao koristeći običnu mrkvu.

Da vam netko pruži u ruke mrkvu sa sedam rupa, s čije jedne strane viri lijevak, a s druge pisak od saksofona i da vam ista osoba kaže, zasvirajte nešto, vjerojatno biste pomislili kako toj osobi nisu "sve na broju".

Pročitajte i ovo Ilustracija nevrijeme u Sydneyju Udario ih grom: Četiri osobe pronađene bez svijesti, prevezli ih u bolnicu Stotine pobornika Palestine marširale ulicama Sydneyja Rat na Bliskom istoku VIDEO Stotine marširale na operu u Sydneyju: Gađali zgradu bakljama, mahali palestinskim zastavama

Linsey Pollak pokazao je kako napraviti funkcionalan klarinet od obične mrkve. Sve što mu je bilo potrebno jest 3-4 minute vremena, električna bušilica, improvizirano ravnalo i pisak od saksofona.

Kineski glazbenici sviraju na povrću

Rezultat je komičnog izgleda, ali kad je Pollak zasvirao, publika je "zinula" i oduševljeno pozdravila njegov inovativan pristup izradi glazbala spajanjem naočigled nespojivog. Svoj izum pokazao je na tehnološkom sajmu TEDx u Sydneyju.

Kao bonus, ako vam klarimrkva dosadi, uvijek je možete i pojesti. Win-win situacija, kako god okrenete.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene