Obavijesti Video Pretražite Navigacija
‘Oasis of the Sea’

VIDEO: Najveći kruzer na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
‘Oasis of the Sea’ dugačak 360 metara najveći je ikad izgrađen kruzer, a upravo je danas isplovio iz luke u kojoj je izgrađen i krenuo na svoje putovanje u Miami.

Najveći kruzer na svijetu, ‘Oasis of the Sea’, započeo je plovidbu prema Miamiju iz finske luke u Truku. 360 metara dug brod, vrijedi gotovo milijardu i pol američkih dolara, a u posjedu je kruzerske kompanije Royal Caribbeana, javlja AP. Svoja kruzerska putovanja trebao bi započeti u Miamiju u prosincu. ‘The Oasis of the Sea’ 40 je puta veći od drugog najvećeg kruzera, ima 16 katova za putnike, čak 2.700 kabina u kojima se može odmarati 6.300 putnika i 2.100 članova posade.

Pročitajte i ovo Ruska podmornica kriza u Europi Ozbiljno upozorenje iz središta Europske unije: “Rusija se priprema za dugi sukob sa Zapadom” Ilustracija odbile ga dvije luke Kruzer s 3000 putnika u karanteni: Strahuje se od opasne zarazne bolesti - plave smrti

To je prvi kruzer koji gostima kao sadržaj nudi zabavni park. Dizajnere je za kreaciju Oasisa inspirirao njujorški Central Park, pa je tako lunapark koji se nalazi u centru okružen luksuznim apartmanima. Na kruzeru se gosti mogu okupati u 21 bazenu ili pogledati predstavu u kazalištu sa 750 sjedala. Prije nego otplovi do Floride, 'Oasis of the Sea', stat će u engleskoj luci u Southamptonu gdje će se usavršiti izgled njegova interijera.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene