Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mislili da je zrakoplov

VIDEO Nadzorna kamera s parkirališta 'ulovila' pad meteora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon prošlomjesečne kiše meteora koja je zasula ruski grad Čeljabinsk, jedan je meteor viđen i iznad američke zapadne obale.

Nadzorna kamera na parkiralištu u gradu Seafordu u američkoj saveznoj državi Delaware snimila je pad meteora što je potvrdila i NASA na temelju nekoliko stotina različitih dojava, piše AP.

Pročitajte i ovo VAR Uvjerljiv odgovor Mislite li da je suđenje u HNL-u pristrano? Evo kako ste glasali u Dnevniku Nove TV Otac bacio novorođenu bebu u kontejner (Screenshot: YouTube) Mislio da je "neizlječiva" Uznemirujuća snimka: Otac bacio novorođenu bebu u kontejner

Američki mediji javljaju kako je put meteora bio vidljiv od Floride do New Englanda. Svjedoci kažu kako im se u prvi mah učinilo da se radi o zrakoplovu koji pokušava sletjeti na pistu, no ubrzo su shvatili da objekt koji vide gori te zaključili kako se radi o meteoru.

>> VIDEO Više od 1000 ozlijeđenih u Rusiji: Meteor je eksplodirao pri brzini od 54.000 km/h

Stručnjaci kažu kako se ne može sa stopostotnom sigurnošću reći o čemu se točno radi, ali da se na temelju snimki i svjedočenja može pretpostaviti kako je negdje na istočnoj obali SAD-a doista pao meteor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene