Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabuna u kvizu

VIDEO: 'Nakon 16. najviše raste penis'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Natjecateljica u američkom kvizu 'Family Feud' na pitanje voditelja koji dio tijela muškarcima najviše naraste nakon 16. godine, odgovorila je da je riječ o penisu.

Već u prvoj od 25 sekundi predviđenih za odgovor na pitanje voditelja Steve Harveya natjecateljica je odgovorila kako se radi o muškom spolnom organu, a voditelj se, praćen smijehom publike, do isteka 25 sekundi šokirano stropoštao na pod.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dan materinskog jezika KVIZ Koliko poznajete hrvatski jezik? Točni odgovori ostavit će vas u čudu Slika nije dostupna dan državnosti KVIZ Dani ponosa i slave: Provjerite svoje znanje o povijesnim trenucima osamostaljenja Hrvatske

Inače, sam kviz "Family Feud" emitira se na američkim tv postajama od 1976. godine. Ideja samog kviza je natjecanje između dvije obitelji koje skupljaju bodove na način da odgovaraju na pitanja postavljena na temelju istraživanja provedenog na 100 ispitanika.

Kviz je prvotno emitiran do 1985. godine, a nakon povratka na male ekrane 1988. godine cijelo vrijeme mu raste gledanost, a preuzele su ga i tv postaje iz cijelog svijeta.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene