Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Južnoafrički pustolov

VIDEO Pogledajte što je napravio s 200 balona ispunjenih helijem!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je muškarac u Južnoj Africi letio balonima ispunjenima helijem kako bi prikupio novac za jednu od humanitarnih udruga Nelsona Mandele.

Zavezan za 200 balona ispunjenih helijem, južnoafrički pustolov Matt Silver-Vallance, lebdio je iznad Robben Islanda, gdje je Mandela proveo 18 od 17 godina u zatvoru, javlja AP.

Pročitajte i ovo Policija uhitila problematičnog muškarca Uhićena jedna osoba VIDEO Avion morao prisilno sletjeti zbog tučnjave Britanaca: "Skupina muškaraca pila i maltretirala putnice" Zaruke u avionu Nije to očekivala VIDEO Tijekom leta iz Beograda u jednom trenutku neočekivano se oglasio pilot: "Poštovani putnici govori vam vaš kapetan"

'Rizik koji poduzimam u usporedbi s rizikom s kojim je živio Mandela, je malen', rekao he Matt prije nego je uzletio.

Nakon što je probušio nekoliko balona, ubrzo je sigurno sletio na čamac koji ga je čekao, oko kilometra od obale Cape Towna.

>> VIDEO: Ostvarili snove i kuću podigli u nebesa

'U jednom sam trenutku počeo osjećati paniku, jer sam pokušao povući užad, ali svi su se baloni zapetljali. To je kao da pokušavate povući 200 kilograma, a nisam to mogao' rekao je Matt kada je sletio.

'Ali uspio sam izvući nekoliko balona i počeo ih bušiti', dodaje Matt. Njegov je cilj bio prikupiti milijun dolara, za humanitarnu udrugu Nelasona Mandele, Dječji fond dječje bolnice u Johannesburgu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene