Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječnici: To je čudo!

VIDEO Možete li vjerovati da je ovo preživjela?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimka zapanjujućeg trenutka u kojem je vozač taksija naletio na jednu ženu kruži internetom.

Mirtes de Oliviera Podesta iz Brazila preživjela je nevjerojatnu nesreću u kojoj je vozač taksija, vozeći velikom brzinom, naletio na nju na pješačkom prijelazu. Naime, 64-godišnja Mirtes je htjela prijeći cestu i kada je zakoračila, na nju je, pod velikom brzinom, naletio vozač taksija i odbacio ju 10 metara dalje, piše Metro.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih

VIDEO Masovna tučnjava šopingholičarki, koristile i elektrošoker!

Kada je prevezena u bolnicu, liječnici nisu mogli vjerovati da je Mirtes prošla 'samo s prijelomom ruku i nogu'. 'Srećom, nije ozlijeđena kralježnica i glava. No, ne znam kako objasniti da je ona preživjela. Njezino tijelo je pretrpjelo strašnu traumu. Ovo je čudo', kazao je doktor Denilson Dalleffe.

Mirtes, koja će se još mjesecima oporavljati od ove nesreće, je bila u šoku dok je razgovarala s novinarima. 'Sve čega se sjećam je da sam pazila dok sam prelazila cestu. Ne mogu shvatiti kako se to meni dogodilo. Izvan sebe sam, ne mogu vjerovati da sam još uvijek živa', kazala je.

Zapanjujuć trenutak nesreće pogledajte u videu!

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene