Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zanimala ga kamera

VIDEO: Snimio kako ga napada morski pas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki ronioc Scott MacNichol nije ni očekivao kako će tijekom snimanja podmorja u Mainu na njegovu kameru nasrnuti – morski pas.

'Morski pas se ovdje nije nalazio radi hrane. Oko mene nije bilo lososa, nikakve ribe, ničega. Očigledno je kako je bio zainteresiran za mene, dva puta je kružio i onda nasrnuo na moju kameru', objasnio je MacNichol koji je, iako je iskusni ronioc, prvi put vidio morskog psa za vrijeme svojih zarona.

Pročitajte i ovo Ilustracija strava na plaži UZNEMIRUJUĆI VIDEO Majka heroj (26) spasila kćer od morskog psa pa preminula: Odgrizao joj je nogu Ilustracija Opasne vode Strašan napad morskog psa: Ozlijeđeni 20-godišnjak helikopterom prevezen u bolnicu

>> Daskaša nasmrt izgrizao ogroman morski pas

>> Ošamario morskog psa: 'Udario sam najjače što sam mogao'

'Kamerom sam se branio od njegovih ugriza, a mislim kako je baš kamera ono što je njega zanimalo. Naime, u ovim vodama se rijetko događaju napadi morskih pasa na ljude, a cijelo vrijeme je zapravo ciljao na kameru. Vjerojatno je mislio kako je to neki slasan zalogaj', izjavio je MacNichol koji je nekako uspio doći do broda. Tada su obavijestili i drugog ronioca o prisustvu morskog psa te je i on izašao neozlijeđen. Morski pas je još neko vrijeme kružio oko broda da bi se napokon udaljio.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene