Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeziv prizor

VIDEO Misteriozni krug na nebu napokon razotkriven!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Video misterioznog crnog prstena na nebu iznad britanskog Leamington Spa ostavio je upitnike nad mnogim glavama koje su ga vidjela uživo ili putem videa postavljenog na YouTube.

Video je snimila i na internetu objavila 16-godišnja školarka koja ga je vidjela tijekom igranja tenisa sa svojom majkom. Krug je na nebu bio formiran oko tri minute i nakon toga je nestao.

Odmah se pojavilo nekoliko teorija o njegovoj prirodi. Tako su neki tvrdili kako je snimka lažna, neki su krug stavili u okvire meteorološkog fenomena, a bilo je i onih koji su u njemu vidjeli formaciju kukaca, kao i onih koji su ga smatrali dijelom NLO-a.

'WTF Split': Djevojke snimale 'selfie', a iz grada izronila crna kugla

No, na razočaranje ili radost mnogih, ne radi se ni o čemu od navedenog. Istina je na vidjelo izašla jučer popodne zahvaljujući priopćenju za javnost koje je upućeno iz dvorca Warwick Castle u kojem stoji kako je misteriozni krug zapravo rezultat testiranja vatrometa.

Glasnogovornik ovog dvorca tvrdi kako su vidjeli nebrojeno puno različitih efekata vatrometa, no kako se s ovako jezivim prizorom još nisu sreli.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Što je uzrok? FOTO Neobičan pronalazak na Marsu: Križ unutar kruga Slika nije dostupna Privlači posjetitelje FOTO Ljudi hrle u Bavarsku da bi pobliže vidjeli OVO

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene