Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznad Denvera

VIDEO Snimljen neobičan leteći objekt koji je zbunio stručnjake

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iznad Denvera u američkoj saveznoj državi Kolorado, snimljen je neobičan leteći objekt, kojeg niti stručnjaci ne mogu identificirati.

Objekt je iznad Denvera snimio neimenovani muškarac usred bijela dana, a zanimljivo je to kako se NLO kojeg je snimio, ne može uočiti sve dok se snimka ne uspori, jer se jednostavno prebrzo kreće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Štite ga od zatvorenika Ubio 12 osoba, na sudu se pojavio potpuno smiren Slika nije dostupna U pijanom stanju Češala golu stražnjicu po slici vrijednoj 30 milijuna dolara

>> Nešto čudno se događa na kinesko - indijskoj granici...

Kako bi provjerili autentičnost video, ekipa lokalne televizije KDVR postavila je kameru na isto mjesto, odnosno u Federal Heightsu, s kojeg puca pogled na središte Denvera. I njihova kamera zabilježila je neobjašnjiv objekt, kojeg su isto tako primijetili tek kad je snimka usporena.

Zrakoplovni stručnjak Steve Cowell, koji je i sam bivši komercijalni pilot i koji trenutno radi kao instruktor leta i konzultant za prevenciju zrakoplovnih nesreća za FAA (Federal Aviation Administration), mislio je kako će moći pronaći logično objašnjenje. No, nakon što je pogledao video, zaključio je posve drugo.

'To nije zrakoplov, to nije helikopter, to nisu ptice i ja to ne mogu identificirati', rekao je Cowell i dodao kako se sigurno ne radi niti o insektima. Isto tako, Cowell je rekao kako ne zna niti za jednu letjelicu koja toliko brzo leti, ali je ponudio drugo objašnjenje.

'Možda se radi o predmetima koje podiže snažan vjetar', istaknuo je Cowell. Ipak, prema njegovom profesionalnom mišljenju, on smatra kako objekti sa snimke spadaju u definiciju neidentificiranih letećih objekata.

FAA, koji prati sve letove iznad SAD-a pa tako i Kolorada, u pismenoj je izjavi poručio kako niti jedan radar nije zabilježio nikakvo čudno kretanje na nebu iznad Denvera. Isto je u pismenoj poručio i NORAD.

Neimenovani muškarac s početka priče ističe kako se NLO-i uzdižu iznad 56. avenije i Clay Streeta, no to je stambeno područje. Konačan odgovor je na kraju izostao. Pogledajte video pa prosudite sami.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene