Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatan prizor

VIDEO: Milijuni rakova prekrili plažu na Djevičanskim otocima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotograf Steve Simonsen snimio je nevjerojatan prizor migracije rakova koji su prekrili čitavu plažu.

Ukoliko se bojite rakova, onda ova snimka definitivno nije za vaše oči. Naime, fotograf Steve Simonsen uspio je snimiti nevjerojatan prizor migracije rakova. Više od milijun rakova 'vojnika' je krenulo na svoju godišnju seobu koja se događa svakoga kolovoza. Ovaj je zapanjujući prizor snimljen na Djevičanskim otocima, piše io9.

>> Neki rakovi usluge plaćaju seksom!

'Jutros sam primio hitan telefonski poziv od dobre prijateljice Pam Gaffin koja je bila veoma uzbuđena zbog onoga što je vidjela. Rekla mi je da je vidjela migracije rakova kojih ima na milijune. Nije mi trebala reći ništa više, odmah sam uzeo kameru i zaputio se na 'mjesto događaja'. Bio sam presretan kada sam to vidio', napisao je Simonsen ispod svoje snimke. Budući da slika govori više od tisuću riječi, pogledajte u videu ispod teksta kako je to izgledalo.

Pročitajte i ovo VAR Uvjerljiv odgovor Mislite li da je suđenje u HNL-u pristrano? Evo kako ste glasali u Dnevniku Nove TV Migranti pokušavaju prijeći granicu između Meksika i SAD-a - 1 Pregovori se nastavljaju Ništa od dogovora u Senatu: Propao prijedlog o granici i slanju pomoći Ukrajini i Izraelu

Hermit Crab Migration from Steve Simonsen on Vimeo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene