Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte video

VIDEO 'MISTERIOZNO BIĆE': Milijuni ljudi povjerovali u ovo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski grad Bristol došao je nakratko u središte pozornosti, nakon što je u njegovoj luci snimljeno 'misteriozno biće' koje je plivalo ispod površine mora i jarko svijetlilo. Ispostavilo se, kako se radilo o triku.

Je li bila riječ o nekoj nemani iz dubina, izvanzemaljcu ili nekoj drugoj misteriji, sve su to bila logična pitanja prolaznika, koji su snimili neobičnu pojavu u bristolskoj luci. Pojava je zbunila i lokalne znanstvenike, koji ipak nisu skakali pred rudo i pokušavali dati objašnjenje na osnovu oskudnih podataka i jedne video snimke.

Pročitajte i ovo Američki vojni zrakoplovi na nosaču aviona Hutisti odgovorili raketama Napadi u Jemenu: Amerikanci i Britanci unišili tri podzemna skladišta oružja David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije"

Što je to ulovio?

Ipak, misterij nije dugo potrajao te se otkrilo kako je "biće" zapravo trik za javnost, koji je izveden za novi britanski televizijski program naziva "The Happenings", koji je u ponedjeljak imao premijeru.

U tom programu koriste se tehnike iluzije kako bi se američkim i britanskim gradovima donijela nevjerojatna iskustva poput onih na filmovima, rekao je za Telegraph Steve Hornsey, generalni menadžer britanskog kanala Watch.

Iako je pojava umjetna, poprilično je bila uvjerljiva, pogledajte sami pa procjenite koliko.

OVDJE POGLEDAJTE VIDEO.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene