Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Ruska studentica

VIDEO Mercedes kakvog niste vidjeli - 'Željela sam učiniti nešto posebno'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi smatraju kako je Mercedes CLS 350 sam po sebi čista ekstravagancija. No, Ruskinja Daria Radionova učinila je ovaj model iz 2011. godine, vrijedan oko 250 tisuća kuna, još luksuznijim pokrivši ga cijelog Swarovski kristalima.

'Željela sam imati nešto unikatno i učiniti nešto posebno', izjavila je 21-godišnja studentica poslovnih studija koja trenutno boravi u zapadnom Londonu te otkrila kako su njezin automobil kristalima dva mjeseca ukrašavala dva Rusa, radeći 12 sati na dan.

 
Pročitajte i ovo Greta Thunberg Uhićena tijekom prosvjeda Počinje suđenje Greti Thunberg: "Ova zemlja prostire crveni tepih klimatskim kriminalcima!" Ilustracija Napad u Londonu Užasan incident nakon sudara: Devet osoba zalio korozivnom tvari, žena i dvoje male djece prebačeni u bolnicu

'Veoma sam sretna učinjenim i veselim se vožnji svojim automobilom. Posao je tek završen i gdje god dođem ljudi ne mogu prestati gledati u njega. Pažnju dobiva od pješaka, kao i od vozača drugih automobila. Ponekad se vozači toliko zagledaju u njega da me bude strah kako će se zabiti u mene', brižno odgovara Daria koja je odlučila kako će, nakon što proda ovaj automobil, novac dati u humanitarne svrhe.

 

Daria, koja svoje bogate avanture redovito objavljuje na Instagramu, učinila je to i sa svojim kristalnim ljubimcem kojeg sad može vidjeti cijeli svijet.

 

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene