Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog stalnih kvarova

VIDEO 'Masakrirali' BMW maljem i sjekirom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stalni problemi s izvjesnim vibracijama, zveckanjem i udaranjem tijekom mijenjanja brzina, doveli su jednog vozača u njemačkoj do ludila s njegovim BMW-om vrijednim 120.000 eura.

Pourmohseni Hadi svoje je frustracije konstantnim problemima s BMW-om M6, kojeg je kupio još 2008. godine, izliječio javno i pred očima građana Frankfurta. BMW će ispitati njegov slučaj.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: Gettyimages) napadač priveden Sumanuti napad nožem u centru Frankfurta: Muškarac izbo najmanje troje ljudi, dvoje zadobilo po život opasne ozljede Slika nije dostupna Kaos u Frankfurtu Prosvjedovali protiv mjera, a zatim se skupili i oni koji su bili protiv prosvjeda. Policija ih tjerala vodenim topom

>> FOTO Pogledajte što je napravila od BMW-a!

parkirao je uz cestu, u vrijeme trajanja Frankfurt Auto Showa te s prijateljem Thomasom Brunnerom i uz pomoć malja i sjekire, proisno 'masakrirao' svoj vrlo skupi BMW. Evo i zašto.

'Pisao sam pismo BMW-u Italia i njihovom sjedištu u Minhenu, ali odgovora nije bilo. Evo im sada moga odgovora', poručio je Hadi za Bild. Pogledajte njegov odgovor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene