Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nažalost, nije mu ispunila želje

VIDEO Lovio smuđa pa ulovio zlatnu ribetinu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ribič Mike Martin, ulovio je poslovičnu zlatnu ribicu. Ili možda bolje reći ribetinu, obzirom na njezinu veličinu.

Zlatnu ribicu težine oko jednog kilograma, Martin je ulovio u Jezeru Clair u američkoj saveznoj državi Michigan. taj 25-godišnjeg vjeruje kako je ulovio nečijeg nekadašnjeg kućnog ljubimca, koji je u jezeru jednostavno samo nastavio rasti, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Tornado u Michiganu (Foto: Dnevnik.hr) ČESTA POJAVA U AMERICI Dramatična snimka iz SAD-a: Golemi tornado pokosio saveznu državu Michigan Meteor iznad Michigena (Screenshot Reuters) Neobična pojava na nebu Vatrena kugla iznad dijelova SAD-a: "Zatreslo je kuću. Bio sam siguran da je invazija ili apokalipsa"

>> U Kini izbor za najljepšu - ribicu!

'Stalno ih viđamo, no uloviti ih je prava rijetkost', rekao je Martin. On je zapravo lovio smuđa kroz led i pomislio je kako ga je ulovio, no onda je uslijedilo iznenađenje. 'Bio je to pomalo i šok', priznao je Martin.

'Izvukao sam je i gledao u nju punu minutu. Nisam znao što bih s njom', rekao je sretni ribič. Kontaktirao je lokalne dužnosnike kako bi vidio je li oborio kakav rekord u veličini ulovljene zlatne ribice.

Svoj ulov odlučio je preparirati i postaviti na plaketu, koja će visjeti na zidu, kao dokaz.

Zlatne ribice pripadaju obitelji šarana te jedne od prvih koje su udomaćene i koje su ljudi počeli držati kao kućne ljubimce.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene