Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarno

VIDEO Liječnici mu spasili ruku tako što su je prišili na nogu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako bi mu spasili šaku, Kinezu su liječnici presadili donji dio podlaktice na nogu. Kinez je ruku na nozi nosio više od mjesec dana.

Nakon što je Xiao Wei u studenom doživio nesreću na poslu, u kojoj mu je odsječena ruka, liječnici su rekli kako mu šaku mogu ponovno spojiti na ruku, ali ne odmah. Ruku nesretnog Xiaoa u pogonu su pronašli njegovi kolege s posla te je hitno prebačena u bolnicu, a liječnici su je, da ne bi odumrla i propala, usadili na potkoljenicu, prenosi Huffingotn Post.

Pročitajte i ovo vođa oporbene stranke u Albanije NAPAD NA ULICI Bivši predsjednik i premijer dobio šakom u glavu pa stao pred kamere: "Ovo je agresivan i kriminalan čin" Bojan Ivošević ISTRAGA U TIJEKU Ivošević dobio šakom u glavu, završio u bolnici: "Odgojen sam da uvijek zaštitim slabije od sebe"

Morski pas 20-godišnjoj djevojci odgrizao ruku

"Osim što mu je dio podlaktice odsječen, njegova ruka je bila prignječena. Morali smo prvo rješiti i pobrinuti se za njegove druge ozljede prije operacije vraćanja šake na ruku", rekao je jedan od liječnika.

Liječnici su nakon nešto više od mjesec dana od nesreće uspješno su Xiaou spojili šaku s rukom te očekuju kako će mu se u potpunosti vratiti osjet u tu šaku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene