Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skupa buktinja

VIDEO: Lamborghini izgorio u 4 minute

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U svega četiri minute izgorio je 87.000 eura vrijedan Lamborghini Gallardo, jedan od manje od 400 takvih u Britaniji, ispred noćnog kluba u Peterborougu.

Pročitajte i ovo Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!" Hrvoje Zekanović oglasio se Zekanović Zekanović o propucavanju Turudićeva automobila: "Svi znamo tko je kriv"

Iz Lamborghinija su bila prisiljena izaći dvojica muškaraca, nakon što je iz motora počeo izlaziti dim. Automobil je ubrzo zahvatio plamen i izgorio je u četiri minute, prije nego su vatrogascii došli na mjesto događaja. Pokraj zapaljenog Lamborghinija okupila se gomila iz obližnjih pubova, prenosi Daily Mail.

'Cijeli je auto bio u plamenu i čule su se glasne eksplozije. Okupilo se oko 150 ljudi, a mnogi su snimali', rekao je Colin Jeffery koji je svjedočio zapaljenju Lamborghinija. Pet vatrogasaca gasilo je požar dvadesetak minuta. Uzrok požara nije poznat, a policija istražuje o čemu je riječ.Lamborghini Gallardo u plamenu možete pogledati u priloženom videu.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene