Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

VIDEO Kupili stol preko interneta pa u ladici pronašli 98 tisuća dolara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supružnici su stol kupili preko jedne internet stranice i platili ga 200 dolara.

Noah Muroff i njegova supruga kupili su stol preko web stranice Craiglist, a kada je napokon stigao odlučili su ga staviti u novi ured, piše CNN.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na području Istre Pronašao ljudske kosti dok je brao gljive: Policija radi na identifikaciji Ilustracija Sarin se vraća kući Obitelj pronašla svoju izgubljenu mačku u gradu udaljenom više od 1000 kilometara

No, stol je bio prevelik i nije mogao proći kroz vrata sobe, stoga su ga novi vlasnici odlučili rastaviti.  Nakon što su rastavili sve ladice, uočili su plastičnu vrećicu.

>>U metrou pronašao novčanik s dva milijuna dolara

'Iza ladica primjetili smo plastičnu vrećicu nalik na onu iz dućana. Primjetio sam novčanicu od 100 dolara u njoj.  Kada sam ju otvorio bila je puna novaca. Počeli smo brojati novčanice i izbrojali 98 tisuća dolara', ispričao je Muroff.

Supružnici su odmah nazvali vlasnika stola od kojeg su ga i kupili, te snimili cijeli razgovor mobitelom. Doznali su da je prijašnja vlasnica svu svoju ušteđevinu sakrila u taj stol, ali potpuno zaboravila na to. Novac su vratiti i naglasili kako je najvažnije u životu biti pošten.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene