Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stampedo

VIDEO Policijski konji napravili KAOS!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasti Meksiko Cityja izvijestile su kako je 30 policijskih konja pokrenulo stampedo niz najprometnije avenije grada i izazvalo kaos u prometu. Jedna je osoba ozlijeđena, a 11 automobila je oštećeno.

Kaos izazvan stampedom policijskih konja u glavnom gradu Meksika snimio je kamerom iz automobila jedan vozač, a snimka je objavljena i na YouTubeu. Na snimci se vide osedlani koji, neki od kojih na sedlu imaju i dio opreme policajaca, kako galopiraju niz prometnu aveniju.

Pročitajte i ovo Zagrebački Hipodrom - 13 oglasio se grad zagreb Drama na Hipodromu: Konji pod lokotom, došla policija Ilustracija Prijatelji životinja Udruga protiv štraparenja: "To je zlostavljanje konja i ilegalna zarada državi pod nosom"

>> FOTO Birači, upoznajte nositelja izborne liste 'Konji'

Lokalna policija tvrdi kako je konje prestrašio zvuk motora automobila, dok ih se izvodilo iz prikolica pored zgrade Kongresa. Policajci su na konjima trebali držati prosvjednike i prosvjed koji je bio u tijeku pod kontrolom, prenosi AP.

Neki od konja su u stampedu ozlijeđeni pa je intervenirao i veterinar. Policija ističe kako je jedna osoba u stampedu zadobila lakše ozljede. Policija ističe i kako će gradske vlasti platiti svu štetu koju su konji počinili.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene