Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kao da inače nije dovoljno teško

VIDEO: U padu složio Rubikovu kocku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nijemac Ludwig Fichte izmislio je nov način za slaganje Rubikove kocke, onaj adrenalinski.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Skok s Mount Everesta VIDEO Skočio padobranom s najviše planine na svijetu! Slika nije dostupna Čudom preživio Kamera 'uhvatila' pad padobranca kojem se nije otvorio padobran

Kao da već mnogima i nije dovoljno teško riješiti Rubikovu kocku, Fichte je čitavu stvar podigao na nenormalnu razinu i uspio ju brzinski složiti tijekom skoka padobranom iz aviona. Ne samo to, već je zajedno s kolegom sjedio u gumenom čamcu za napuhavanje. Njegov video uradak, naravno, postao je hit na internetu.

Kocku je uspješno presložio za samo 31,5 sekundi, padajući s visine od 4300 metara, odnosno, preneseno u mjere pada, kocku je složio u samo 1800 metara slobodnog pada! 'Rubikovu kocku složilo je, prema mojem znanju, samo troje ljudi u slobodnom padu prije mene, ali ja sam prvi koji je to napravio u slobodnom padu u gumenom čamcu', istaknuo je Fichte, a prenosi Daily Mail.

Taj avanturist sada razmišlja i o novom pothvatu, a taj je slaganje dvije Rubikove kocke zaredom u gumenom čamcu i u slobodnom padu. Njegovo vrijeme slaganja Rubikove kocke, daleko je od svjetskog, koji iznosi 7,08 sekundi, no trebalo bi vidjeti može netko i brže, u istim uvijetima. No ipak, takvo što se ne preporuča baš bilo kome.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene