Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O moj bože...

VIDEO Kalašnjikovom 'pile' silos...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nedavno smo prenijeli video snimku u kojoj jedan muškarac maljem ruši silos i dovodi se bespotrebno u pogibelj. Video koji sad prenosimo, prikazuje kako se silos ruši na još jedan, neshvatljiv način - jurišnom puškom AK-47 Kalašnjikov.

Apetit za uništavanjem kod čovjeka doista pokoji put nema mjeru pa tako niti kod Amerikanaca s niže priložene video snimke. Prvo stariji muškarac ispaljuje hice u silos, pored mjesta gdje je već bio načet, a nakon njega isto čini mlađi muškarac, pored zelenog traktora, prenosi LiveLeak.

Pročitajte i ovo Pucnjava iz automatskog oružja - 1 Pušku poslije bacio Užas u Čulincu: Pucao iz automatske puške u prometni znak i sve prenosio na društvenoj mreži Napad na azerbajdžansko veleposlanstvo u Teheranu STRAVA U TEHERANU VIDEO Ima mrtvih i ranjenih: Upao u ambasadu s kalašnjikovom i počeo pucati, procurila horor-snimka

>> VIDEO Pa što mu je bilo na pameti?!

Čitavo to vrijeme, može se čuti bodrenje, a pogotovo nakon što su uspješno pokazali kako se Kalašnjikovom 'pili' betonski silos. Vjerojatno su im klasične metode kontroliranog rušenja predosadne.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene