Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimio čitatelj

VIDEO Kako je snježni dan u Zagrebu ZAPRAVO izgledao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pogledajte film o zagrebačkom sniježnom danu iz potpuno drugačije perspektive od one u kojoj smo se borili sa zaleđenim cestama, pokvarenim tramvajima o ostalim problemima.

Početkom ovog mjeseca stanovnici kontinentalnog dijela zemlje borili su se sa snježnim nanosima koji su na nekim područjima dosegli i rekordne visine. Za snijeg smo očito ponovno bili nespremni jer nam je stvorio brojne probleme, no jedan nam je čitatelj odlučio pokazati snježni dan iz drugačije perspektive. Iz perspektive iz koje ga nismo mogli sagledati taj dan kada smo kasnili na posao, otkopavali automobile i padali po zaleđenim pločnicima.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg!

>> FOTO: Hrvatska pod snijegom!

Dario Lepoglavec snimio je kratki filmić o kiši, snijegu, vjetru, hladnoći i zimi na nekoliko zagrebačkih lokacija - Trg bana Josipa Jelačića, Arena centar, studentski dom Stjepan Radić, Glavni kolodvor, Cibona, Folnegovićevo naselje, Ljubljanica te Srednjaci.

Pogledajte koliko bi nam bilo jednostavnije da smo snježni dan gledali ovim očima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene