Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije nemoćan

VIDEO: Kad bahati mladac naljuti starog veterana...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Video snimka djedice, koji je sa svojih 67 godina pretukao kudikamo mlađeg Afroamerikanca, postao je apsolutni hit na internetu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Trpio nasilje Sanela nasmrt izbola supruga: Susjedi otkrili strahote koje su se događale godinama Ilustracija Slično ropstvu Useljavanje u stan s muškarcem bilo je početak pakla: Iz straha za svoj život pristala je na prostituciju, trpjela zlostavljanje

Thomas Bruso, ili Epic Beard Man, kako su ga 'krstili' mnogi korisnici interneta, nakon što ga je napao spomenuti mladić u autobusu, u američkom gradu Oaklandu, ne samo da se obranio, već mu je očitao lekciju u uličnoj borbi. Video počinje otvorenim vrijeđanjem Brusa, od strane mladog Afroamerikanca, nakon čega se starac, očito ne želeći sukob, seli u prednji dio autobusa, kako bi se maknuo od izazivača.

Ipak, mladić ne odustaje već prvi nasrće na starca, koji ga s nekoliko preciznih udaraca ruši na tlo i razbija mu nos. Starac je zbog samoobrane izbačen iz autobusa, a mladić ga, nakon što se uvjerio da mu ne može više nauditi, nastavlja i dalje vrijeđati, sa sigurne udaljenosti. Video je snimila jedna od putnica u autobusu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene