Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Urnebesna snimka

VIDEO Je li ovo najspektakularniji lov na buket?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na internetu je osvanula snimka s jednog vjenčanja na kojem se vidi kako se jedna žena doslovno baca za mladenkinim buketom.

Gosti, ali i mladenci iz Velike Britanije zasigurno će pamtiti svoju svadbu i po ženi koja se doslovno bacila preko ograde kako bi ulovila mladenkin buket.

VIDEO Vjenčali se TEK nakon 80 godina veze!

Naime, kada je mladenka bacila buket, on je pao u dio gdje je zasađeno cvijeće, a taj je dio ograđen ogradom. Jednu od gošća na toj svadbi to nije spriječilo u naumu da ga uhvati pa se bacila preko te ograde, piše Daily Mail.

Kako se većina svadbi snima, tako je i ovaj čin ostao zabilježen na snimci koja sada kruži internetom. Na svu sreću, žena se nije teže ozlijedila, zaradila je tek nekoliko ogrebotina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat" Livno postaje turistička destinacija, ilustracija - 3 Za svakoga ponešto Svadbene večere u ovom su gradu upola jeftinije nego u Hrvatskoj: "Nema odakle ih nema, žive u Dalmaciji, Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene