Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozi, miško!

VIDEO Je li on normalan?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od milijun i pol puta pregledana je snimka suludog pothvata u Saudijskoj Arabiji, na kojoj se vidi muškarac u tradicionalnoj odjeći kako nonšalantno putuje na haubi jurećeg automobila.

Saudijska je Arabija poznata kao jedna od država u kojima vlast, blago rečeno, ne mari pretjerano za ljudska prava. Najbolje se to vidi na činjenici da je ženama ondje zabranjeno upravljati automobilima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osujećeni napadi Saudijska Arabija: Uhićeno stotinjak militanata Slika nije dostupna Skandal u Saudijskoj Arabiji Televizijska postaja zatvorena zbog razgovora o seksu

S druge strane, upravo iz Saudijske Arabije stiže zapanjujuća snimka ludovanja na cesti koje je, prema svemu sudeći, prošlo nekažnjeno.

>> FOTO Auto juri, a ona bezbrižno odmara u otvorenom prtljažniku!

Na haubi Forda, koji je autocestom u Rijadu jurio oko 90 kilometara na sat, snimljen je muškarac u tradicionalnoj arapskoj odjeći kako nonšalantno sjedi i šalje poruke preko mobitela.

Ne samo da je sjedio, nego je i promijenio nekoliko poza, izležavajući se, između ostalog, na vjetrobranskom staklu.

Autentičnost snimke nije bilo moguće potvrditi, ali otkad se pojavila na YouTubeu, pregledana je u više od milijun i pol navrata.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene