Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postala prava senzacija

VIDEO Kako ova djevojka zarađuje na smrti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako utipkate riječ "necrophilia" u tražilicu YouTUbea, prvi rezultat kojeg ćete dobiti jest video 30-godišnje Caitlin Doughty, sivooke žene duge crne kose sa šiškama, koja je profesionalni pogrebnik, ali i najpoznatiji pogrebnik na internetu.

Daughty je prava zvijezda na YouTubeu s 30.000 korisnika koji prate njezin kanal "OrderoftheGoodDeath". Njezina misija je promijeniti američki stav o smrti i umiranju te ljudima dati šansu da donose odluke na osnovu pravih informacija o tome što će biti s njihovim tijelima kada umru.

Pročitajte i ovo Pogreb žrtve nasilja na Zapadnoj obali Na Zapadnoj obali Izraelski doseljenici u valu nasilja ubili dvojicu mladih Palestinaca Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara

Ona često kombinira povijesni kontekst s osobnim iskustvom. Govoreći o nekrofiliji, za primjer, ona ulazi u korijen riječi, kao i u to koliko je česta ta praksa. U drugim epizodama na svojem kanalu, Doughty raspravlja i o drugim pojavama i iskustvima, poput toga što se događa s implantatima u grudi kad se osobu kremira, prenosi nymag.com.

Prvi put se počela baviti temom smrti kao predmetom na studiju srednjovjekovlja na Sveučilištu u Chicagu, gdje se zaljubila u srednjovjekovne pogrebne rituale te stavove o smrti i raspadanju.

S 30 navršenih godina, Doughty je iskusan pogrebnik, koja je radila u "tradicionalnoj industriji smrti" više godina, prije nego je dala otkaz ujesen 2013. da bi napisala knjigu "Undertaking L.A.".

Doughty ističe da ljudi jednostavno ne znaju kako se ponašati i što napraviti kad im se dogodi smrtni slučaj. Navodi i novi trend među mladima, pogrebni selfie, kao jedan takav nesretan primjer. Mladima se s jedne strane ne daje adekvatno znanje i alati da se nose s tugom, ali se svi ponašaju zgroženo kad se mladi neprimjereno ponašaju u takvim slučajevima.

Iako njezin kanal pokriva ozbiljne teme, pitanja i probleme društva, Doughty ih osvježava laganim i šaljivim tonom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene