Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fanatizam

VIDEO i FOTO Vjeruje da je PRAVA vila, vjerujete li i vi?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njezin omiljeni film je Gospodar prstenova, a ona vjeruje za sebe da je istinska vila te si je čak i uši dala promijeniti plastičnom operacijom kako bi bila što sličnija Tolkienovoj vilenjačkoj rasi.

Melynda Moon je 23-godišnji kanadski model i djevojka koja vjeruje da je prava vilenjakinja. Njezin omiljeni film je Gospodar prstenova, a kako bi imala uši i izgledala sličnije mističnim vilenjacima iz Tolkienovog Međuzemlja, platila je 250 dolara za operaciju i postigla što je željela.

Pročitajte i ovo Automobil je propao kroz rupu na cesti Izašli kroz prtljažnik Automobil usred raskrižja propao kroz cestu, par se jedva izvukao: "Gledali smo kako ga voda guta" Ilustracija Kanada u problemu Ne znaju kako riješiti stambenu krizu pa su odlučili smanjiti broj međunarodnih studenata

Operacija je trajala svega dva sata, a Melyndine uši sada su "vilenjačke". Djevojka je iz mjesta Guelpha u Ontariju, a vilenjački stil odijevanja i držanja smatra najelegantnijim.

FOTO Kada je vide ostanu u čudu: Žena ili lutka?

"Moja inspiracija dolazi iz Gospodara prstenova; duga kosa, haljine i bliskost s prirodom. uvijek sam bila bliska s prirodom. Kad sam otkrila da mogu uši učiniti šiljastima, nikad u životu nisam toliko bila sigurna nešto, kao u to", istaknula je Moon, a prenosi Daily Mail.

Mnogi smatraju kako njezine uši nisu prave, no ona ih brzo razuvjeri. Odmalena je bila opsjednuta mitološkim stvarima.

"Sad se više nikad ne bih vratila u čovječji oblik. Nedostaje mi jedino vilinska prašina i krila da mogu poletjeti", kaže ona.

Tko zna, možda joj "mistično" narastu i krila. Više o ovoj vilenjakinji možete vidjeti na njezinom Facebook profilu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene