Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SNIMILA NADZORNA KAMERA

VIDEO Pogledajte kako je vozač autobusa palicom izudarao mladića!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lopov je mislio da će proći nekažnjeno, no na kraju je završio u suzama, izudaran i predan u ruke policije.

Nadzorna snimka iz jednog čileanskog autobusa prikazuje lopova, kojeg je policija identificirala samo po imenu Pablo, kako pokušava ukrasti torbu jednoj putnici i izaći kroz vrata.

Pročitajte i ovo Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je

Njegova ruka međutim zapinje u vratima, jer lopov nije stigao nos niti promoliti izvan autobusa, a vozač autobusa odlučio je onda stvar preuzeti u svoje ruke.

VIDEO Vozač autobusa za vrijeme vožnje uređivao nokte

Dohvatio je palicu pored sjedala te je u vožnji odlučio disciplinirati pabla s više udaraca po tijelu. Nakon pola minute Pablo je već bio u suzama i još uvijek zarobljene ruke.

Kad je autobus napokon stao, s druge strane ulaznih vrata nsuđenog je lopova pozdravila policija. pravda je zadovoljena i ono najvažnije, bila je brza. Policiju je naravno pozvao sam vozač autobusa.

Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene