Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svađa na TV-u

VIDEO Gost voditeljici rekao da ušuti - nije mu ostala dužna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
TV voditeljica Rima Karaki nije ostala dužna sugovorniku koji ju je u emisiji počeo vrijeđati nakon što ga je prekinula u odgovaranju na pitanje.

Podugačak odgovor u dragocjenim televizijskim minutama prekinula je voditeljica Libanonske televizije Al-Jadeed. Reakcija sugovornika bila je burna, ali ni voditeljica mu nije ostala dužna.

Pročitajte i ovo Milenko Bilić tvrde da su politički motivirani HDZ objavio video "razotkrivanja": "Sve što treba znati o tzv. prosvjedu svinjogojaca stalo je u ovih nekoliko sekundi" Gordan Grlić Radman poljubio njemačku ministricu Annalenu Baerbock pokušao poljubiti ministricu "Nepodnošljivo, nasilno i seksistički": Zastupnica o pokušaju Grlića Radmana da poljubi ministricu

Rima Karak s Hanijem al-Seba’ijem razgovarala je o izvještajima da se i kršćani priključuju ISIS-u na Bliskom istoku, a on se pogubio u pričama o povijesti.

VIDEO U programu uživo ošamario voditeljicu jer mu se nije svidjela njezina haljina

Njezina zamolba da pređu na druge teme njega je toliko naljutila da joj je rekao da 'ušuti i pusti ga da priča'. Njezinu rekaciju pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene