Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolje vrabac u ruci...

VIDEO Golom rukom uhvatio pticu u letu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teksaški pastor, koji se u slobodno vrijeme bavi lovom na ptice, golom je rukom uhvatio prepelicu u letu.

Matt Carter, pastor u jednoj crkvi u glavnom gradu Texasa Austinu, u slobodno se vrijeme bavi lovom na ptice, no tijekom nedavne lovačke ekspedicije valjda mu je sam Bog pomogao s obzirom da je prepelicu u letu ulovio golom rukom.

Pročitajte i ovo Ilustracija odstrijela srne Ima i pomagača Odstrijelio košutu za vrijeme lovostaja: U kući mu pronađeni zabranjeni metci Marinko Golek Marinko Golek Tragično preminuo mladi svećenik, imao je samo 32 godine

Pojavila se i snimka nevjerojatnog ulova, na kojoj se vidi kako ptica ide ravno prema Carteru, a on mrtav-hladan pušku prvo prebaci iz desne u lijevu ruku, a zatim desnom zgrabi prepelicu.

>> Uhitili ga zbog seksualnog zlostavljanja PAUNA!

S njim je u društvu bio popularni igrač američkog nogometa Colt McCoy, koji mu je na licu mjesta, kada je vidio majstorski potez, aplaudirao.

Premda su se brzo proširile glasine da bi sve mogla biti namještaljka, jer je Carter upravo s McCoyem objavio i jednu knjigu o životnom uspjehu, njegov kolega iz crkve Travis Wussow inzistira da od namještaljke nema ni 'n'.

'Dok sam snimao ta je ptica poletjela i napravila neobjašnjivo glup potez odletjevši ravno prema Mattu, a on ju je zgrabio. Da, nevjerojatno. Ali bio sam tamo i sve vidio', rekao je Wussow u izjavi koju prenosi Metro.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene