Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Futuristički zrakoplov

VIDEO Vožnju u ovom zrakoplovu biste sigurno zapamtili - pogledajte zašto!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predstavljen je novi zrakoplov u kojem su baš sva sjedala smještena do prozora, no postoji maleni detalj...

Ako ste jedan od onih putnika koju u zrakoplovu uvijek traži sjedalo do prozora nebi li mogli uživati u ljepotama Zemlje iz zraka, ova će vas vijest iznimno obradovati. Naravno, ako ste utz to i super bogati.

Pročitajte i ovo Ilustracija On sve opovrgava Bivši premijer izbačen iz zrakoplova, posvađao se sa stjuardesom: Bio je pijan? Greška na zrakoplovu Sve više slučajeva Otvorena kaznena istraga o avionu koji je ostao bez komada trupa u zraku

Predstavljen je novi zrakoplov u kojem su baš sva sjedala smještena do prozora, no postoji maleni, sitni detaljčić, a taj je da u ovom zrakoplovu uopće nema 'prozora'.

VIDEO Ovo je 'Swash' - perilica budućnosti

Najnoviji dizajn privatnih zrakoplova omogućuje putnicima da vide savršene panoramske prizore. Preko cijele se putničke kabine protežu ekrani na kojima se prikazuju slike eksterijera u realnom vremenu koje hvataju kamere postavljene na vanjskoj strani zrakoplova.

Za vrijeme kiše, nevremena ili pak iznimno loše vidljivosti na 'zidovima' zrakoplova mogu se prikazivati filmovi ili fotografije koje putnici odaberu. Ovaj futuristički zrakoplov izradili su stručnjaci francuske dizajnerske tvrtke, Technicon Design, prenosi Daily Mail.

Pogledajte u VIDEU kako izgleda ovaj futuristički zrakoplov.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene