Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dovitljivi meteorolog

VIDEO Evo kako izgleda TV prognoza kada računalo otkaže poslušnost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dovitljivi se meteorolog u nedostatku računalnih animacija dosjetio kako gledatelje ipak obavijestiti kakvo ih vrijeme čeka.

Na lokalnoj televizijskoj postaji KTUL u američkoj saveznoj državi Oklahomi tijekom jutarnjeg su programa imali problema s računalnim sustavom zbog čega nekoliko sati nisu mogli emitirati uobičajenu vremensku prognozu.

Pročitajte i ovo Snijeg na Sljemenu Vremenska prognoza Dijelovi Hrvatske ponovno će se zabijeliti: Meteorolog otkriva kakvo vrijeme nas očekuje do kraja tjedna Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Stižu pljuskovi i grmljavina, a ponegdje je moguć i snijeg

>> VIDEO Usred vijesti iza voditeljice se emitirao pornić!

Meteorolog Andrew Kozak problemu je doskočio tako što je, kad već nema na raspolaganju računalni prikaz Oklahome i cijelih Sjedinjenih Država, sve potrebne podatke o vremenu flomasterima nacrtao na malim komadima papira.

Bilo je tu svega, od radarske 'snimke' do osmodnevne prognoze. Nije zaboravio ni sponzora pa je u kutu jednog od crteža nacrtao logotip i slogan tvrtke koja je platila da svako jutro bude spomenuta u televizijskom programu.

Na kraju jednog od svojih 'papirnatih' izvještaja, u trenutku kada je stigla informacija da bi problem s računalom uskoro mogao biti otklonjen, Kozak je svoj cijeli radni dan - od spoznaje da je sve pošlo po zlu do konačnog rješenja problema - prezentirao trima novim crtežima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene