Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dao i koordinate

VIDEO Tvrdi da je pronašao 'izvanzemaljsku bazu' na Mjesecu?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mjesec je mnogim NLO entuzijastima oduvijek bio plodno tlo za pronalaženje mogućih izvanzemaljskih građevina i svemirskih brodova, kao dokaza da nismo sami u svemiru. Sad su se pojavila i dva nova 'dokaza' s Mjeseca u videima objavljenima na YouTubeu.

Svakim danom potraga za tragovima i dokazima izvanzemaljskog života na Mjesecu sve je intenzivnija od strane NLO entuzijasta. Daily Mirror prenosi kako je u tom smislu pronađena nova moguća baza na Mjesecu. Izvanzemaljska, naravno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na njega smo zaboravili LEGENDARNI AMERIČKI ASTRONAUT UPOZORAVA NASA-u Prije misije na Mars, postoji jedna važnija misija Slika nije dostupna 'Pripremanje za otkriće' Znanstvenici, povjesničari i svećenici pripremaju se za njihov doček...

Neobična struktura pronađena je na online lunarnom kartografskom servisu, a vijest je objavio portal koji se svakodnevno bavi ufologijom, UFOsightingsdaily.com.

Video snimku svoje potrage objavio je NLO entuzijast Scott Waring te je ona, naravno, postala viralna. Primijetio je sedam ili osam pravilnih oblika na stražnjem dijelu te građevine te pretpostavio, zbog tame oko rubova, da se ispod nje nalazi rupa koja vodi ispod površine.

Koordinate mjesta gdje se "baza" nalazi su 19°43'02.81" N 20°30'52.97” E.

Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene