Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Phil i Bob

VIDEO: Doznajte o čemu su razgovarali blizanci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimka burne rasprave dvojice blizanaca koja je osvojila internet dobila je nastavak.

Pročitajte i ovo Kristina MAJKA ZA DNEVNIK NOVE TV Liječnici čarobnjaci spasili živote malenih blizanaca: ''Doktorica je rekla da dođem što prije jer je stanje ozbiljno. Već sutradan smo bili u avionu...'' Obitelj Filipović - 1 Svaki 29. stanovnik U slavonskom gradu epidemija blizanaca poprimila ozbiljne razmjere, sad najavljuju pravi spektakl

Na YouTubeu se pojavio nastavak snimke rasprave blizanaca, ali ovog puta rasprava je dobila i svoj prijevod. Blizanci Phil i Bob raspravu u kuhinji započeli na temu nenadanog kućnog ljubimca. Phil je bratu objašnjavao da pokušava stati s bubu koja se jučer sakrila pod frižider, a Bob je tvrdio da je on jučer ubio bubu. Podsjetio je brata da im je mama rekla da ne smiju ubijati bube ako na nogama imaju samo jednu čarapu, kao što to Phil ima.

>> VIDEO: 'Ozbiljna' rasprava dviju beba

Kad su se već spomenule čarape, Philu je palo napamet da je za nestanak njegove čarape kriv brat blizanac koji je i prije imao praksu bacati ih u WC. Bob mu je rekao da on to nije učinio i da njegove čarape smrde.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene