Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akrobacije

VIDEO Djevojke izvode stoj na rukama na krilima aviona u letu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predvođene 31-godišnjom Sarom Tanner, djevojke lete na krilima aviona te, dok i piloti rade akrobacije, izvode razne gimnastičke elemente i plesne korake.

Članovi britanskog akrobatskog aerokluba Breitling Wingwalkers ovih su dana na svojevrsnoj turneji po Australiji. Zainteresiranoj publici okupljenoj u slavnoj luci u Sydneyju pokazuju zapanjujuće zračne vratolomije, a njihove su najveće zvijezde nevjerojatno hrabra i gipka Sarah Tanner (31) s još dvjema mlađim kolegicama.

Pročitajte i ovo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe" Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara

>> VIDEO U ruskom cirkusu medvjede tjeraju da hodaju po užetu

Dok pilot aviona izvodi prekrasne akrobacije, Sarah se bavi pravim gimnastičkim poduhvatima stojeći na letjelici. Preciznije, malo stoji na nogama, a malo na rukama te izvodi i plesne korake.

'Letjeti avionom? Ma to nam je dosadno. Radije izađemo na krilo aviona, tamo je zabavnije', rekla je 'aerobalerina' Danielle Hughes.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene