Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Pred vašim očima

VIDEO Djevojčica se u pet minuta pretvara u staricu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki redatelj snimio je proces starenja na neobičan način - 'stvorio' je osobu na filmu i dao joj ime Danielle, a ona je u pet minuta od djevojčice postala starica.

Anthony Cerniello napravio je petominutni film o starenju koristeći fotografije djevojčice i različitih članica njezine obitelji, a uz pomoć dvojice stručnjaka za animaciju, te je fotografije pretvorio u 'timelapse' video, koji na vrlo uvjerljiv način prikazuje ubrzani proces starenja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BRANILI JOJ KONTAKT S OBITELJI Skovali pakleni plan: Zločinački trojac zatočio 89-godišnjakinju u stanu na Medveščaku te je mjesecima pljačkao Slika nije dostupna "Junak" nacije Svakog jutra već 30 godina obilazi kip diktatora skriven ispod sijena: "Nevidljiv je, ali prisutan"

>> VIDEO: Ovo je ista osoba, razlika je svega nekoliko mjeseci!

Video počinje s djevojčicom Danielle, a u početku videa izgleda kao da se ništa ne događa. Tek nakon nekoliko desetaka sekundi gledatelj počinje shvaćati kako nastupaju promijene na licu djevojčice.

'Ideja je bila dočarati da se nešto događa što ne možete vidjeti, ali možete osjetiti, poput samog starenja', rekao je Cereniello za portal iO9.

'Htio sam napraviti osobu, mislio sam kako na taj način mogu ispričati priču, ali je sve ispalo pomalo robotski, poput androida', zaključio je Cereniello.

Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene