Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Boje se da je opsjednuta

VIDEO Djevojčica 'roni' kamene suze: Fenomen zbunio liječnike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saadiya Saleh u samo nekoliko sati isplače gomilu kamenih suza. Ne boluje od neke već poznate bolesti pa se njezinu sumještani boje da je opsjednuta vragom.

12-godišnja Saadiya Saleh iz jednog sela u Jemenu zbunila je liječnike. Naime, umjesto suza njoj pod njezinim se kapcima stvara malo kamenje, piše Daily Mail.

Video u kojem je prikazan bizarni fenomen na YouTube-u je objavio jemenski televizijski kanal Azal. Na snimci djevojčica leži na bolničkom krevetu, a okružena je liječnicima i rodbinom.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Utrka s vremenom Potraga za nestalom djevojčicom Dankom: "Jedan pravac istrage još uvijek nije isključen" Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Učitelj godine: Obrijao glavu zbog učenika žrtve nasilja

Jedan od liječnika u ruci drži malenu kutiju punu kamenih suza koje je 'izronila' u samo nekoliko sati. On, kao ni njegovi kolege, ne može objasniti ovu situaciju. Djevojčica ne pati od neke već poznate bolesti, a njezini sumještani boje se da je opsjednuta magijom. 'Slučaj je izazvao paniku u području gdje živi', čuje se u videu. 'Neki kažu da je riječ o magičnoj čaroliji, a drugi da je opsjednuta vragom', objašnjeno je. Neki se pak boje da su možda na početku opasne epidemije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene