Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško njima

VIDEO Je li ovo stvarno 10 najgorih zanimanja na svijetu!?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svakom se poslu može naći poneka zamjerka ili razlog da ga ne radimo, međutim rijetko koji je blizu deset najgorih zanimanja na svijetu.

Deset najgorih i najprljavijih poslova na svijetu, donosi Idesh

Pročitajte i ovo Oleg Butković Sukob s predsjednikom Butković odgovorio na izjave o "bratovu poslu s kamionima" i poslao novu poruku Potraga za zaposlenicima - 1 Očajni poslodavci Nude 300 eura za onog tko im nađe radnika: "To je postala nemoguća misija"

1. Masturbator životinja

Radi znanstvenog istraživanja ili običnog rasploda, sjeme životinja se na neki način mora izvući iz životinje. Taj posao najčešće obavljaju profesionalni masturbatori životinja.

Sjeme se iz životinje može izvući elektrošokovima po prostati, što je prilično bezbolno za samog masturbatora. S druge strane, okolnosti mogu zahtijevati da se na penis pastuha, rasplodnog bika, slona... natakne umjetna vagina.

2. Čistač kanalizacije

Ovakvi poslovi kod nas su relativno čisti, ali čistači kanalizacije u siromašnijim krajevima svijeta (poput Afrike i jugoistočne Azije) moraju zaprljati ruke i to čine svaki dan.

3. Fluffer

Zadovoljavanje porno glumaca između scena.

4. Gastroenterolog/proktolog

Stručnjaci za ljudski probavni sustav često radno vrijeme provode 'kopajući' po želucu, proučavajući nečije debelo crijevo i pokušavajući izbjeći izmet.

5. Radnik na uklanjanju pregaženih životinja

Životinje nerijetko stradavaju tijekom prelaska ceste, a netko ih s te ceste mora ukloniti. Radnici za uklanjanje pregaženih životinja spremaju ih u vreće i odnose na spaljivanje.

6. Čistač pokretnih WC-a

Spremnike pokretnih WC-a netko mora počistiti. Mislite da i nije neki problem baviti se ovim poslom? Idući put kada budete na nekom većem okupljanju, pokušajte ostati do kraja i kada svi odu, zavirite u jednu od ovih ‘kutija smrti’, pa recite biste li htjeli to čistiti.

7. Radnik u kineskoj tvornici Foxconn

Kada morate ugraditi zaštitne mreže kako biste spriječili samoubojstva radnika i prije zapošljavanja ih natjerati da polože prisegu kako neće počiniti samoubojstvo za vrijeme radnog vremena, onda znate da nešto ne štima.

8. Čistač prozora na neboderima

Oni se svakoga dana moraju spuštati niz 100 i više metara visoke zgrade, kako bi oprali prozore i isplatili taj milijune dolara vrijedan pogled na velegrad.

Čistači se pritom izlažu nevjerojatnoj opasnosti. Snažni vjetrovi i stalna mogućnost da neki vijak otpadne ili pukne uže, samo su neki od stravičnih scenarija.

9. Čistač otrovnih/radioaktivnih materijala

Zavlače se u cijev ili reaktor i dobro ga ribaju od nakupljenog otrovnog i/ili radioaktivnog materijala u, primjerice nuklearnim elektranama.

10. Čistač scene zločina

Forenzičari i čistači scene zločina najbolje znaju da ima smrti koje su prilično gnjusne.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene